Despre Home Clean

De peste 8 ani în slujba clienților

   Home Clean este o companie de servicii de curățenie complet integrată, care oferă soluții complete de curățenie , de înaltă calitate și fiabile pentru clienții rezidențiali, corporativi și comerciali.
De peste 8 ani managementul nostru  și etica muncii au fost esențiale pentru filozofia de afaceri a serviciilor de curățenie și sunt rezultatul unor  servicii de curățare consistente și de calitate.

Misiunea Noastră

Scopul de a fi lider pe piața națională în furnizarea serviciilor de curățare, oferind clienților noștri soluții de curățare fiabile, de calitate și eficiente

Ce ne dorim

După 8 ani de business sănătos (zicem noi) în domeniul curățeniei ne dorim ca în următorii 2 ani sa ajungem la peste 20 de francize vândute  în toată țara pentru a oferi și clienților din celelalte orașe servicii responsabile și de calitate

Dacă nu sunteți mulțumiți,spuneți-ne și vom lucra pentru a remedia problemele

Contactează-ne

Our Team

Cleaning Company is a minority owned business with a large group of specially trained, dedicated employees to provide professional service with a personal touch.

În ce credem

Scopul nostru este satisfacția Dvs. (bineînțeles după munca noastră de curățare)

  • Orientat catre client: Ne tratam clienții cu cea mai mare responsabilitate si facem serviciile ca pentru noi înșine. Analizăm fiecare feedback și îl folosim pentru a îmbunătați permanent serviciile oferite.
  • Eco-Friendly: Alegem cu atenție cele mai bune și cele mai naturale produse  de curățare care dau rezultatele cele mai bune.
  • Excelență și inovație: Oferim instruire personalului nostru pentru a asigura un standard ridicat de servicii. Suntem la curent cu cele mai noi inovații în produsele și tehnologiile ecologice, permițându-ne să aducem tot ce este mai bun în casele clienților noștri.
  • Extindere / Creștere: ne facem cunoscuți în comunitate; creăm relații pe termen lung,  ce se extind constant în timp. Prin urmare, întotdeauna aducem mai mulți oameni să lucreze pentru noi.

Istoricul Home Clean

Furnizăm  servicii de curățenie a caselor și birourilor de mai bine de  8 ani

Compania Home Clean este recunoscută pe scară largă pentru angajamentul nostru
de a servi clienții, rămânând totodată prietenoși cu mediul. Avem un istoric de excelență
și dăruire pentru partenerii noștri, oferind servicii de curățare profesionala de înaltă calitate
a caselor, birourilor și spațiilor comerciale.

Povestea Home Clean a început în 2011 și a crescut an de an. Peste 250 de clienți ne recomandă. Le mulțumim si totodata ne madrim cu aceste reușite.

De ce să alegi Home Clean?

Alegeți-ne datorită reputației noastre pentru excelență. De mai bine de 8 ani,
am câștigat un renume pentru calitate și servicii orientate către client.
Proprietarii de case pe care îi deservim se bazează pe noi pentru servicii de curățenie
consecvente, orientate în cel mai mic detaliu, de fiecare dată când le curățăm casele.

De ce cu noi ești pe deplin mulțumit
Experții companiei Home Clean se angajează să ofere servicii de curățare a locuințelor pentru clienții noștri la cele mai înalte standarde și cu aparatură și produse profesionale. Pentru a îndeplini acest obiectiv, respectăm standardele stricte, care rămân consecvente.
Asigurări & Standarde Home Clean
Echipele de curățenie Home Clean sunt complet asigurate, ceea ce înseamnă că puteți sta liniștiți atunci când ne angajați ca și companie de curățenie rezidențială. A ajuta clienții noștri să se simtă încrezători în serviciile noastre este foarte important pentru noi.
Echipele noastre sunt formate din angajați complet instruiți
Înseamnă că fiecare persoană angajată a companiei de curățare Home Clean trece printr-un proces minuțios de verificare și apoi este instruită în fiecare aspect al serviciilor noastre de curățare a locuințelor. Acest lucru asigură servicii de înaltă calitate de fiecare dată.
De ce să angajez Home Clean
Viața este prea scurtă pentru a-ți curăța propria casă. Ar trebui să vă puteți bucura de liniște știind că casa dvs. este pe mâini bune, în timp ce vă concentrați pe lucruri care contează mai mult pentru dvs., cum ar fi familia și cei dragi.
Estimare gratuită prin telefon
Serviciile Companiei de curățenie Home Clean sunt cheia păstrării unei case frumoase, în timp ce îți faci mai mult timp pentru tine și pentru lucrurile care îți plac cel mai mult. Contactați-ne pentru o estimare GRATUITĂ.
Garanția serviciilor noastre
Compania de curățenie Home Clean se străduiește să ofere cel mai înalt nivel de calitate, servicii și valoare pentru fiecăre client. Dacă nu sunteți complet mulțumit de serviciul nostru, vă rugăm să ne informați în termen de 24 de ore de la curățenie, pentru a putea rezolva situația.